Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Γ' ΚΟΠ!

   Τη συγκέντρωση τροφίμων και ρουχισμού από τους κυνηγούς ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Γ' ΚΟΠ κ. Μαρκόπουλος στην τελετή εγκαινίων των νέων γραφείων της Ομοσπονδίας.
   Αρωγοί στους ανθρώπους που πλήττονται από την κρίση.
   Η συνεισφορά των κυνηγών στους οικονομικά ασθενέστερους ανθρώπους, που πλήττει σε μεγάλο βαθμό η οικονομική κρίση, αναφέρθηκε στη διάρκεια των εγκαινίων των νέων ιδιόκτητων γραφείων της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, τα οποία βρίσκονται στο κέντρο της Πάτρας.
   Όπως γνωστοποίησε στους παρευρισκόμενους φορείς και εκπροσώπους των κυνηγών ο Πρόεδρος της Γ' ΚΟΠ κ. Κώστας Μαρκόπουλος, η συγκέντρωση τροφίμων και άλλων απαραίτητων ειδών θα γίνει σε συνεργασία με τις Μητροπόλεις, έπειτα από συνεννόηση που έγινε πρόσφατα με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο κατά την κοπή της πίτας της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας.
  Σύμφωνα με όσα εξήγησε ο κ. Μαρκόπουλος, η συγκέντρωση των ποσοτήτων τροφίμων και ρουχισμού θα γίνεται από τους κυνηγούς στις έδρες των κυνηγετικών συλλόγων και στην συνέχεια θα διανέμονται στους πολίτες, που λόγω της οικονομικής κρίσης βρίσκονται σε ιδιαίτερα δεινή θέση και πλέον αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.
  Ακόμη κ ο πρόεδρος της Γ' ΚΟΠ διευκρίνισε ότι οι κυνηγοί φιλοδοξούν με όλα τα μέσα που διαθέτουν να αρωγοί με μεγάλες ποσότητες τροφίμων, ρουχισμού και με την ενεργοποίηση όλου του ανθρώπινου δυναμικού και των μηχανοκίνητων μέσων που διαθέτουν, ώστε η εκκλησία να συνεχίσει απρόσκοπτα το αξιέπαινο έργο της.
  Στην τελετή των εγκαινίων εξάλλου επισημάνθηκε η φιλανθρωπική δράση για μια ακόμη φορά των κυνηγετικών οργανώσεων, μετά τους σεισμούς, τις πυρκαγιές και άλλα σημαντικά προβλήματα που έχουν προκύψει στην κοινωνία μας.
                                                                   Τα γραφεία 
  Τα νέα ιδιόκτητα γραφεία της Γ' ΚΟΠ στην Πάτρα ( στις αρχές της οδού Γούναρη ), έκτασης 160τ.μ. έλαβαν <<σάρκα και οστά>> έπειτα από πολύχρονη προσπάθεια της διοίκησης της Ομοσπονδίας και πλέον αποτελούν την <<στέγη>>, για όλες τις κυνηγετικές οργανώσεις της Πελοποννήσου.
  Μιλώντας ο κ. Μαρκόπουλος κατά τα εγκαίνια αλλά και την κοπή της πατροπαράδοτης πίτας που ακολούθησε, τόνισε πως ο στόχος για την απόκτηση ιδιόκτητων γραφείων έγινε πραγματικότητα με την συμβολή όλων των εμπλεκόμενων και συγχρόνως παρουσίασε το πρόγραμμα δράσης και συντονισμού που θα υλοποιηθεί μετά τη λήξη της κυνηγετικής περιόδου, σε όλους τους νομούς που έχει αρμοδιότητα η Ομοσπονδία.
  Εν συνεχεία το λόγο έλαβε και ο γενικός Δ/ντης Δασών της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Αντώνης Καταρτζόπουλος ο οποίος αφού συνεχάρη το Δ.Σ της Γ' ΚΟΠ για την ενέργεια αυτη της αγοράς στέγης, επαίνεσε το <<χρηστό τρόπο διαχείρισης των οικονομικών από την διοίκηση της Ομοσπονδίας>> και συγχρόνως εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του, στις προσπάθειες που γίνονται.
  Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν  οι βουλευτές Ανδρ. Τριανταφυλλόπουλος και Νικ. Καραθανασόπουλος, οι πρόεδροι των κυνηγετικών συλλόγων Πύργου, Αμαλιάδας, Ζαχάρως, Λεχαινών,Κρεστένων κ.κ Νικ. Γαρουφαλλης, Κων. Μουσάς, Χρ. Πλιάγκος, Γιαν. Μαγγίνας και Παν.  Βασιλόπουλος, εκπρόσωποι των κυνηγών από την Πελοπόννησο, εκπόσωποι φορέων κ.α Μηνύματα εξάλλου απέστειλαν οι βουλευτές και πρ. υφυπουργοί Γιαν. Κουτσούκος και Δημ. Κουσέλας που όπως είναι γνωστό είναι και οι ίδιοι κυνηγοί.

Ο Πρόεδρος της Γ' ΚΟΠ Κων/νος Μαρκόπουλος κατά την τελετή των εγκαινίων των     νέων γραφείων της Ομοσπονδίας, ενώπιον των φορέων και κυνηγετικών εκπροσώπων.
 Οι πρόεδροι των Κ.Σ Αμαλιάδας Λεχαινών Κων. Μούσας και Γιανν. Μαγγίνας , έχοντας στο μέσον τον ομοσπονδιακό θηροφύλακα Γιώργο Λάττα.
 Στα νέα γραφεία οι πρόεδροι των κυνηγετικών συλλόγων Κρεστένων και Ζαχάρως Παν. Βασιλόπουλος και Χρ. Πλιάγκος.
Διακρίνονται ο κ. Μαρκόπουλος με τον πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύργου και Περιφερειακό Σύμβουλο Νικ. Γαρουφαλλή και το στέλεχος του Κ.Σ Πύργου Άλκη Κωνσταντόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου