Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σας ενημερώνουμε ότι ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ζαχάρως προχώρησε στη δημιουργία εκπαιδευτηρίου σκύλων με σκοπό τη διευκόλυνση των κυνηγών όσον αφορά την εκπαίδευση των σκύλων τους , καθώς και την οικονομική τόνωση της περιοχής.

Ήδη υπάρχει αρκετή ανταπόκριση  από τους κυνηγούς εντός και εκτός  του Νομού Ηλείας που επισκέπτονται  τις εγκαταστάσεις  του εκπαιδευτηρίου, το οποίο όμως παραμένει  ημιτελές λόγω απουσίας απαραίτητου χρηματικού ποσού προκειμένου  να ολοκληρωθεί.

Απαραίτητη είναι η κατασκευή χώρου διαμονής των κυνηγόσκυλων , προκειμένου να διευκολύνεται και η παρουσία των κυνηγών στην περιοχή , αφού αυτή τη στιγμή αδυνατούν να φυλάξουν προς εκπαίδευση, τους σκύλους τους. Η δημιουργία του εκπαιδευτηρίου έγινε από τις μικρές οικονομικές δυνατότητες του συλλόγου και με τη συνδρομή χορηγών- επαγγελματιών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, προκειμένου να επιτευχθεί η σημαντική αυτή πρωτοβουλία για την ευρύτερη περιοχή.Θα παρακαλούσαμε να δημοσιοποιηθεί η προσπάθειά μας με σκοπό την εξεύρεση νέων χορηγών (επαγγελματίες, φορείς , ιδιώτεςκλπ.) οι οποίοι θα έχουν και την ανάλογη προβολή και συγχρόνως θα γραφούν στα πρακτικά και θα γίνουν μέλη του συλλόγου μας.

Το  ποσό που απαιτείται ανέρχεται στις 6000 ευρώ περίπου , το οποίο θα φέρει σε πέρας το δύσκολο εγχείρημά μας , που ήδη όμως έχει προσφέρει ανάπτυξη στην περιοχή μας.
                                                Με εκτίμηση
                                                     ΤΟ Δ.Σ.  
                                             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   
                                       ΠΛΙΑΓΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 
                              (Τηλ.6982478698-2625031905)                                                                                                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου