Τρίτη, 17 Απριλίου 2012

Οι κυνηγοί κοντά στους αναξιοπαθούντες

  Ο πρόεδρος της Γ’ ΚΟΠ Κων/νος Μαρκόπουλος μαζί με τους εκπροσώπους των Κυνηγετικών Συλλόγων της Ηλείας , στο Άσυλο Ανειάτων Λαστείκων που έγινε η παράδοση των τροφίμων.
Λάδι, ζυμαρικά και άλλα τρόφιμα συγκέντρωσαν οι κυνηγοί της Ηλείας για τους αναξιοπαθούντες κατοίκους.Παράδοση τροφίμων που συγκέντρωσαν οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι του νομού στην Ι. Μητρόπολη Ηλείας

Το κοινωνικό τους πρόσωπο έδειξαν για μια ακόμη φορά οι κυνηγοί της Ηλείας , οι οποίοι συγκέντρωσαν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτηςανάγκης τα οποία σε συνεργασία με την Ι. Μητρόπολη,  θα διατεθούν σε αναξιοπαθούντες κατοίκους του νομού.
Πρόκειται για την υλοποίηση της πρωτοβουλίας   που έλαβε πρόσφατα η Αρχιεπισκοπή Αθηνών σε συνεργασία με την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος για τη συγκέντρωση διαφόρων ειδών στους κατά τόπους Κυνηγετικούς Συλλόγους, τα οποία εν συνεχεία μέσω των Μητροπόλεων θα προωθούνται στους κατοίκους που πλήττονται σε μεγάλο βαθμόαπό την οικονομική κρίση.
Ήδη από την Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου με επικεφαλής τον πρόεδρό της Κων/νο Μαρκόπουλο ενόψει και του Πάσχα , έχουν γίνει ανάλογες ενέργειες συγκέντρωσης και διανομής τροφίμων και στους υπόλοιπους νομούς της Πελ/σου.
Τα τρόφιμα αφορούν ελαιόλαδο, ζυμαρικά, όσπρια και άλλα είδη που παρέδωσαν οι εκπρόσωποι των Κυνηγετικών Συλλόγων της Ηλείας στο Άσυλο Ανειάτων της Ι.Μ. στα Λαστέϊκα , προκειμένου στη συνέχεια να προωθηθούν για το σκοπό που συγκεντρώθηκαν.
Ανακούφιση
«Η σημερινή παράδοση των προϊόντων αποτελεί συνέχεια παρόμοιων ενεργειών σε όλες τις Μητροπόλεις της Πελοποννήσου, σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών , για την ανακούφιση των αναξιοπαθούντων. Είναι τραγικό να μιλάμε το 2012 για τέτοιες κινήσεις αλλά με τις σημερινές συνθήκες είναι κάτι το αναγκαίο. Οι κυνηγοί έχουν αποδείξει την ευαισθησία τους όσον αφορά τα ανθρώπινα προβλήματα, καλύπτοντας  βιοποριστικές ανάγκες σε μια τόσο δύσκολη περίοδο» ανάφερε ο πρόεδρος της Γ’ ΚΟΠ Κων/νος Μαρκόπουλος ο οποίος ευχαρίστησε τους προέδρους και τα Δ.Σ. των Κυνηγετικών Συλλόγων της Ηλείας για τη σημαντική προσπάθειά τους.
Αμέσως μετά την παράδοση των προϊόντων ο κ. Μαρκόπουλος συναντήθηκε με το σεβ. Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό, ο οποίος με τη σειρά του συνεχάρη τους κυνηγούς για την ανταπόκριση που έδειξαν, στο δύσκολο έργο της ενίσχυσης των ασθενέστερων οικονομικά συνανθρώπων μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου