Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ « Πρωτοχρονιάτικη Πίτα Κ.Σ. Αμπελοκήπων»  Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης προέβη σήμερα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στο Κέντρο Ενημέρωσης & Επιμόρφωσης του Συλλόγου (γνωστό και ως Μανιτάρι). Στις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας, έγινε μια προσπάθεια συσπείρωσης των κυνηγών – μελών για να έρθουν πιο κοντά στο Σύλλογο και να στηρίξουν μέσω των κυνηγετικών οργανώσεων και την ίδια την κυνηγετική δραστηριότητα.
        Στην  εκδήλωση παραβρέθηκε  και εκπρόσωπος του δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης ο αντιδήμαρχος κ. Κουσενίδης Αλέξανδρος και απηύθυνε χαιρετισμό στους παρόντες κυνηγούς. Επίσης, παρόντες στην κοπή της πίτας του Συλλόγου ήταν ο πρόεδρος του Κ.Σ. Επανομής κ. Ρωσίδης Νικόλαος, ο συγγραφέας κυνηγετικών βιβλίων κ. Αμπατζόγλου Κωνσταντίνος κ.α.
        Την κοπή της βασιλόπιτας  ευλόγησε ο πατήρ Χερουβείμ, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η καθιερωμένη συνεστίαση, με τις συζητήσεις γύρω από τις επιτυχίες, τις αποτυχίες, τα περίεργα και τα ευτράπελα της κυνηγετικής χρονιάς που τελειώνει να κυριαρχούν στα πηγαδάκια των κυνηγών.

   
   Από το Γραφείο Τύπου του Κ.Σ.Α.,
   Χρήστος Κυρκενίδης, Δασολόγος MSc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου